O MENI

KDO SEM?

Minlessovi glasbeni začetki segajo v leto 2012. Takrat je pri komaj 16 letih izdal prvi EP »Breaks«, z dvema avtorskima skladbama »Breaks« in »Las Vegas«. Kmalu za tem je sledil še en singel »Summer«, ki je nastal v sodelovanju z Žanom Serčičem.

V naslednjih letih je sledilo nekaj remixov in različnih sodelovanj, nekaj tudi s slovenskimi radijskimi postajami. Kot študent Inštituta in akademije za medijsko produkcijo se je Minless odločil za nadgradnjo glasbene kariere in ponovno pričel z ustvarjanjem avtorske glasbe.

Leto 2018 je bilo zanj zelo uspešno. Kot producent je pričel delovati v Studiu RSL Novo Mesto, kjer se je odlično ujel z avdio inženirjem Matejem Pečaverjem, s katerim sodelujeta še danes. To je bilo leto, ko je Minless prvič konkretno opozoril nase. V sodelovanju z mlado slovensko pevko Saro Lamprečnik je izdal dve priredbi svetovno znanih skladb; »Forever young«, ki je bila Kompasova uradna himna, in »Toca’s miracle«, ki je zasedla glasbene lestvice na radijskih postajah. Dvema lepo sprejetima priredbama je sledila še avtorska skladba »Black & White«, ki je nastala v sodelovanju z še eno priljubljeno slovensko pevko, Gajo Prestor.

Preko socialnih omrežjih je v letu 2019 spoznal prepoznavnega in priljubljenega slovenskega pevca, Davida Amara. Njun prvi skupni projekt je bil avtorski singel »Free minds«, ki je bil odlično sprejet tudi med širšo publiko. Kasneje istega leta je Minless skupaj z Matejem Pečaverjem ustanovil blagovno znamko TwoFace Production, ki je kot enega prvih pod svoje okrilje vzela Davida Amara na samostojni glasbeni poti. Tako sta njegovi avtorski skladbi »Repriza« in »Raj« nastali pod producentsko taktirko TwoFace Production, ki deluje v enem najsodobnejših glasbenih studiev v Sloveniji; The Cosmosonic Studios.

Cover slika pesmi Free Minds

Nova pesem "Free Minds"

Izdana: 4.10.2019

Režija: Matic Gabriel

Na voljo

Kontakt